Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - ایلنا نوشت: مراسم معارفه ۵ تن از اعضای جدید عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی معظم کل قوا به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، طی سخنانی در این مراسم با تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع) و اصحاب ایشان و آرزوی این که از این اقیانوس الهی بهره کافی به همگان برسد، به ویژگی‌ها و ظرفیت‌های نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: با لطف الهی و با گذر ۴۰ سال از انقلاب اسلامی، امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع، در بالاترین سطح استانداردهای لازم قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جای سپاس به درگاه خداوند بزرگ داریم که با تدابیر حضرت امام خمینی(ره) و تداوم تدابیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا، نیروهای مسلح ما به این جایگاه رفیع رسیده‌اند.

حجت‌الاسلام سعیدی با اشاره به این که مهم‌ترین شاخص نیروهای مسلح، مکتبی بودن است، تصریح کرد: مکتبی بودن به یک شاخص در نیروهای مسلح مشهود است.

وی اضافه کرد: دومین ویژگی نیروهای مسلح، اقتدار و قدرتی است که از دو مساله ناشی می‌شود؛ نیروی بومی و سلاح بومی.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا یادآور شد: ارتش‌ها در بسیاری از کشور ها در تامین سلاح وابسته هستند. جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که نیروهای مسلح‌اش با استفاده از نیروهای مردمی، هم مقتدر و هم مستقل است.

حجت‌الاسلام سعیدی با اشاره به این که دشمن روی سه نقطه نظام جمهوری اسلامی ایران متمرکز است، افزود: اولین نقطه تمرکز دشمن، اصل نظام و حاکمیت دینی است. دومین محور توجه آن‌ها روی ولایت فقیه و شخص رهبر انقلاب است. سومین نقطه تمرکز دشمن روی توان دفاعی ماست که کل نیروهای مسلح را در بر می‌گیرد و البته در برهه فعلی بیشتر تمرکزشان رو سپاه و فعالیت‌های برون مرزی آن است.

وی در ادامه گفت: این که چرا رهبر معظم انقلاب فرمودند که جنگ نمی‌شود، به عوامل موثر متعددی در این تدبیر رهبری باز می‌گردد. یکی این که شرایط داخلی آمریکا اجازه وارد شدن به جنگ با ایران را نمی‌دهد. ۱۹ تریلیارد دلار بدهی خارجی، اختلاف‌های درونی هیات حاکمه، مخالفت مردم آمریکا با ورود این کشور به یک جنگ جدید، شکست در افغانستان و عراق و هزینه‌های سنگینی که در این دو کشور انجام شده و در مقابل چیزی به دست نیاورده‌اند، از جمله این شرایط است. اما اصلی‌ترین عامل، به اقتدار نیروهای مسلح ما و توان مقابله با هر نوع حرکت دشمن برمی‌گردد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با طرح این سوال که «اقتضای مکتبی بودن نیروهای مسلح چیست؟»، در پاسخ یادآور شد: اگر قرار باشد نیروهای مسلح مکتبی باشند، مکتبی بمانند و عمق مکتبی بودن در آن‌ها ظهور داشته باشد، به چند عامل بستگی دارد. اولین عامل، دین‌محوری و ولایت‌محوری در نیروهای مسلح است.

وی ادامه داد: دومین اقتضای مکتبی بودن، شناخت و هوشمندی نسبت به دشمن خارجی و تهدیدات داخلی است. اگر نیروهای مسلح از قدرت و اقتدار معنوی برخوردار باشند و نسبت به دشمن خارجی و جریان‌های داخلی اشراف داشته باشند، مکتبی بودن تجلی پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام سعیدی با تاکید بر این که آموزش‌های نظامی جایگاه خاص خود را برای نیروهای مسلح دارد، تصریح کرد: نقطه ثقل مکتبی بودن در نیروهای مسلح، بصیرت نافذ و معنویت است. نقش سازمان‌های عقیدتی سیاسی و نمایندگی ولی‌فقیه در راستای این دو رکن اصلی است. در واقع اصلی‌ترین وظیفه این سازمان‌ها، تقویت بنیه معنوی، قدرت روحیو افزایش نافذ بودن بصیرت است.

وی اضافه کرد: ورود نیروهای مسلح در احزاب و گروه‌های سیاسی ممنوع است، اما شناخت دسته‌جات سیاسی لازم و ضروری به حساب می‌آید. بین این دو موضوع فرق است و نباید آن‌ها را با هم یکی دانست.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان این که «قطعا نیروهای مسلح که مسئولیت حفظ نظام را دارد، باید اشراف کامل و شناخت کافی نسبت به ماهیت جریان‌های سیاسی داخلی داشته باشد»، افزود: متاسفانه گرفتار یک جریان غرب‌گرا در داخل کشور هستیم که بسیاری از اصول نظام را قبول ندارند و در بیان و عمل آن‌ها را نقض می‌کنند. در بسیاری از حوادث هم هر چند علنی حضور ندارند، اما پشت صحنه هستند.

وی با اشاره به این که در زیارت عاشورا، ۴ جریان برانداز و ۵ گروه از این جریان‌ها مطرح شده است، گفت: اولین جریان، موسسین اساس ظلم و جور هستند، جریان دوم ظالمین معرفی می‌شوند. معلوم می‌شود کسانی که موسس و بنیانگذار ظلم است با ظالمین فرق دارند.

حجت‌الاسلام سعیدی با اشاره به این که در زیارت عاشورا از ظالمین نام برده می‌شود، اما نامی از موسسین برده نمی‌شود، یادآور شد: بنیانگذاران اساس ظلم در پشت پرده عمل می‌کنند و از خود سندی بر جای نمی‌گذارند. آن‌ها برای خود حریم درست می‌کنند و هاله مقدسی دور خود شکل می‌دهند که کسی نتواند آن‌ها را نقد کند.

وی با اشاره به مواردی از صدر اسلام و تاریخ معاصر از تفاوت میان منشاء اندیشه‌های ظلم و تئوریسین‌های پشت پرده جریان‌های ظالم، تصریح کرد: تبیین و شناساندن این پشت پرده‌ها بر عهده عقیدتی سیاسی‌ها و نمایندگی ولی فقیه در نیروهای مسلح است که تبیین این شاخصه‌ها را تحت درایت رهبری و مدیریت روسای سازمان‌های عقیدتی سیاسی برای ارتقای بصیرت نیروهای مسلح بر عهده دارند.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به جایگاه ستادی این دفتر برای سازمان‌های عقیدتی سیاسی، توضیحاتی در زمینه نقش ستادی دفتر در شش ماه گذشته ارائه کرد.

وی با تقدیر از مسئولان پیشین دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، از زحمات آن‌ها در مواردی مثل حفظ این دفتر، راه‌اندازی اشراف و ایجاد حریم‌های مشخص برای جلوگیری از تداخل فعالیت‌ها قدردانی کرد و ادامه داد: اقتضائات امروز دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با گذشته متفاوت است. یکی از مواردی که در دستور کار قرار دارد، راه‌اندازی مرکز راهبردی فرهنگی است که با جدیت در حال تحقق است.

حجت‌الاسلام سعیدی با اشاره به این که جلسه حاضر برای معرفی چهره‌های جدید و البته باتجربه‌ای است که به جمع دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا اضافه می‌شوند، به بیان سوابق آن‌ها پرداخت و اضافه کرد: شرایط فعلی نظام، انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح ایجاب می‌کند که در مسیر حرکت خود پر شتاب‌تر شویم و ماموریت خود را به نحو احسن انجام دهیم. با ورود چهره‌های جدید، ترکیب ما جور شده است و برای این کار آماده هستیم.


23231

 

کلید واژه‌ها : نیروهای مسلح - علی سعیدی - ایران و آمریکا -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نیروهای مسلح علی سعیدی ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۷۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الیاس داودی بعد از ظهر سه شنبه در جمع روحانیون عقیدتی سیاسی یگان‌های قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا، اظهار کرد: روحانیون به‌عنوان مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه، نقش مهمی در بصیرت بخشی کارکنان و خانواده‌های آنها در مقابل ترفندهای دشمنان دارند.

وی به نقش بصیرت بخشی و آگاه سازی روحانیون در جامعه اشاره کرد و افزود: باید بیش از پیش به این رسالت خطیر توجه شود.

رئیس دفتر امور روحانیون اداره عقیدتی سیاسی نزاجا در ادامه سخنانش اخلاق را از صفات بارز و ارزنده انسانی برشمرد و گفت: از عناصر مهم و بنیادین که نقش بسزایی در گرمی و تداوم ارتباط با افراد دارد، خوش اخلاقی است.

حجت الاسلام داودی تاکید کرد: اسلام بر وجود این صفت حسنه در بین مسلمانان توجه خاصی داشته است.

کد خبر 6099581

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها
  • رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش : هرکسی عاشق ایران است، هرچه در توان دارد، برای جوانی جمعیت پای کار بیاورد
  • عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم‌صهیونیستی بی‌سابقه بوده است
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد